Nästa resa: BP 27/8

Medan vi för fullt laddar upp inför söndag och ett sjungande McCool’s – och en minst lika högt sjungande Sydostkurva – kommer här ett viktigt meddelande från resegruppen i KFFSU.

Nästa helg väntar vad som kan bli en oerhört viktig bortamatch mot BP. Det är Grimsta IP som är skådeplatsen och vi slipper den förhäxade Tele2 Arena på det här stockholmsbesöket.

Vi har haft några riktigt fina resor till Stockholm i år redan och den här gången ska vi även se till att få med oss tre poäng hem i bagaget. KFF08 står redo att ta emot resande från Kalmar och Copperfields slår i vanlig ordning upp portarna för alla kånklare.

Med andra ord – allt är förberett för en strålande söndag i Stockholm. Missa inte den!

Här följer detaljerna för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 27/8 klockan kl. 06.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Stockholm ca 12.00 för pubsamling på Copperfields, Sankt Eriksgatan 36.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.00. Matstopp på hemväg.
Pris: 400:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 500:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Vi har redan ett 20-tal förhandsbokningar på resan denna löningshelg, så vänta inte med att säkra din plats och se till att sprida ordet! Alla till Stockholm!

Framåt, Kalmar!