INFÖR KALMAR FF – HAMMARBY 20/8 KL 17:30

Veckan börjar gå mot sitt slut och den Allsvenska staden fylls av atleter och publik till de olika motionsloppen som äger rum i veckoslutet.  Avstängda vägar, motionsturister överallt, plask i hamnbassängen till Hammarbys inmarschlåt och en osynlig Capo som, likt en grammofonskiva som upprepar sig, frenetiskt vrålar ”Klapp! Klapp! Klapp!” i hopp om att publiken ska tända till trots att klockan inte ens slagit 07.00. Men misströsta inte. På söndag är allt som vanligt igen. När lugnet väl lagt sig på lördagsnatten drar det äntligen ihop sig till helgens riktiga och viktigaste händelse.  Kl. 17.30 tar Fotbollsatleterna i Kalmar FF emot Hammarby IF från Stockholm. 

Vårt rödvita lag är fortsatt inne i en tung period. Frustration har märkts hos såväl spelare som supportrar och det är dags at kanalisera detta till en gemensam positiv kraft och urladdning på GFA under 90 intensiva minuter. Det är lika långt till fjärdeplatsen som till kvalplatsen och matchen på söndag blir ett vägskäl som sätter riktningen för sista tredjedelen av säsongen.

McCool´s öppnar sina portar kl 12.00. Som vanligt har du som medlem i KFFSU grymma rabatter på mat och dryck. Från kl 14 ett par timmar framåt gästas vi av en trubadur som framför skön musik blandat med välkända FF-låtar. Ni som var med i slutet på 90-talet minns kanske supporterprofilen ”Lövets” låt ”Röda Bröder” som släpptes under den Allsvenska säsongen 1999. Han kommer inta scenen och riva av låten. 24 år senare blir det första gången den framförs live, Exklusivt på McCool´s! Ta er till samlingen och ge Lövet rödvitt stöd!

Matchbiljett löser du som vanligt på https://kalmarff.ebiljett.nu/. I skrivande stund är det ett hundratal platser kvar på Sydostkurvan. De beräknas som vanligt sälja slut så vänta inte!

En strof i Lövets låt sammanfattar vilken inställning som gäller

Röda Bröder hur det än går, Röda Bröder vad det än står

Söndag från kl 12. Låt oss tillsammans göra detta till en oförglömlig dag.

Nu kör vi!