Nästa resa: Sirius 13/8

Efter en tuff juli månad och respass ur Europa-spelet kan vi på nytt fokusera helhjärtat på vår älskade allsvenska. I morgon väntar ett i det närmaste fullsatt GFA i Nordens huvudstad och vi ska givetvis maxa vår prestation på Sydostkurvan för att hjälpa laget till tre poäng.

Nästa helg väntar sedan bortamatch mot IK Sirius på Studenternas, och även om det är årets längsta allsvenska bortaresa erbjuder självklart KFFSU resa till Uppsala. Med tanke på att det är tidig avspark är vi ändå hemma i acceptabel tid och vi hoppas att så många som möjligt kan göra resan norrut! Skulle vi inte fylla en storbuss gör vi givetvis vårt yttersta för att få iväg minibussar, men allt hänger som vanligt på bokningsläget.

Här är förutsättningarna för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 13/8 klockan kl. 06.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Uppsala ca 12.00-12.30 för pubsamling (vi återkommer var).
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.00. Matstopp på hemväg.
Pris: 499:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 599:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Mot nya mål, mot nya minnen! Samla ihop polarna och boka in er på resan – ditt stöd behövs!

Framåt, Kalmar!