INFÖR KALMAR FF – AIK, SÖNDAG 6/8 KL 15.00

Europaäventyret är över för den här gången och lämnar med någon dags reflektion en bitterljuv eftersmak. Vi fick en folkfest på GFA med ett tifo signerat YCC21 och 20 Kalmar FF-supportrar gjorde dessutom den långa och mödosamma resan ner till Jerevan och Armenien för att stötta vårt rödvita lag.

Semesterperioden börjar lida mot sitt slut för många och saker och ting återgår till det normala. Och det normala tillståndet är det absolut inget fel på. Det stavas ALLSVENSKAN. Europas finaste och värdigaste fotbollsliga med ledord som, passion stolthet och föreningsdemokrati.

Mitt i besvikelsen kan vi påminna oss om Kalmar FF gör sin 20-e raka allsvenska säsong, vilket är fler än söndagens motståndare AIK som gästar Nordens Huvudstad. Ett AIK som verkar ha hittat formen och ett Kalmar FF som letar efter densamma. Hur ska vi supportrar då ta oss an matchen?

Vi börjar med nyheten att McCool´s bjuder till och öppnar en timme tidigare än vanligt endast för vår skull. Redan klockan 11.00 öppnas portarna för revanschsugna FF-supportrar. Ha ditt digitala medlemskort redo för att ta del av fina erbjudanden på mat och dryck. Samlingen inför hemmamatchen mot Pyunik var inget annat än succé och vi hoppas på repris! Det ryktas om en publiksiffra över 10 000 och Sydostkurvan är i skrivande stund snart full. Gå in på https://kalmarff.ebiljett.nu/ och säkra din entré!

Väl på GFA och Sydostkurvan har vi haft två raka matcher med en elektrisk stämning. Låt oss visa att det inte är en tillfällighet, att vi följer vårt lag i ur och skur och ger villkorslös kärlek och engagemang under 90 minuter plus tillägg.

Och på tal om skur. Vår lokala väderstation meddelar regn på söndag. På Sydostkurvan delas därför ut röda Regnponchos som är obligatoriska att ha på sig under inmarsch och sen helst under hela matchen.

Vi ses på söndag!

FRAMÅT KALMAR