INFÖR KALMAR FF – MJÄLLBY, SÖNDAG 3/9 15:00

Det är fredag eftermiddag, ute råder Superettanväder och hösten har formellt anlänt i och med månadsskiftet. En Augustimånad som för Kalmar FF´s del började i moll men slutade i dur efter att Brommapojkarna besegrats inför närmare 250 euforiska FF-supportrar på Grimsta IP.

Till helgen väntar ett ”Sydostderby” mot Mjällby AIF från Listerlandet. Genom åren har det byggts upp en respekt för deras lokalpatriotism och självdistans men också en rivalitet, inte minst på grund av deras höga svansföring på sociala medier. För att undvika missförstånd kan vi skicka en hälsning att omklädningsrummet i Guldfågeln Arena finns till förfogande, precis som i cupmatchen senast.

Till helgen vankas åter Allsvenskt väder så låt oss fira av sommaren en sista gång.

Ta på dig din Sydostkurvantröja (eller annan lämplig utstyrsel) så färgar vi vår lokala taverna McCool´s och dess uteservering röd och vit till en korus av glada och förväntansfulla röster.  Som vanligt har du som medlem i KFFSU fantastiska priser på mat och dryck som du hittar i Cardskipperappen. De öppnar exklusivt för vår skull och portarna slås upp klockan 11.00 så ingen sovmorgon. Vi förespråkar nattmössan på direkt efter att Kronér avslutat Doobidoo kl 21!

Vi kommer ha en värdig motståndare både på plan och på läktaren mitt emot så det gäller att alla är riktigt taggade och ger allt på läktaren. Är det två-noll i baken efter 15 min? Då växlar vi upp istället!

I vanlig ordning köper du din matchbiljett på https://kalmarff.ebiljett.nu/ Vill du vara säker på en plats på Sydostkurvan så gå in och köp din biljett direkt.

Slutligen vill vi bara göra folk uppmärksamma på att hålla eftermiddagen på söndagen den 15 oktober öppet i kalendern. Kalmar FF Supporterunion kommer tillsammans med Enable Sverige att på Guldfågeln Arena arrangera en Workshop med fokus på supporterkultur och Bengalfrågan. Vi återkommer inom kort med fullständig info kring detta evenemang.

På Söndag visar vi vilka som regerar i Sydost.

KOM IGEN KALMAR!