Uppryckning krävs på söndag

3-0 mot NK Osijek och avancemang i UEFA Europa League i all ära. Insatsen från läktarplats lämnade en hel del övrigt att önska. Ska vi vara riktiga ärliga mot varandra så var stämningen riktigt usel från såväl tillfälliga Sektion F som övriga läktarsektioner. Okej, det infann sig aldrig någon spänning i matchen och många turister gästade Guldfågeln Arena, men nu kräver vi från samtliga en rejäl uppryckning framöver.

Nu på söndag är det dags igen för match i Allsvenskan och möte med GIF Sundsvall klockan 18:30 på Guldfågeln Arena. En synnerligen viktig match för våra röda bröder och en seger skulle innebära lite andrum och att vi återigen kan börja titta uppåt i tabellen.

Allsvensk match innebär också att vi är tillbaka på Hemmastå. Som vanligt är det obligatorisk närvaro och se till att köpa biljett redan nu. Biljett köper du enklast via iTicket (www.kalmarff.se) för att undvika köer på matchdagen. Har du inte möjlighet så håller biljettluckorna öppna från klockan 10:00 på matchdagen.

Nu satsar vi på att bli ännu fler på vår sektion på Guldfågeln Arena – så pass många att vi fyller vår Hemmastå. Det är hög tid att höja volymen ytterligare några snäpp och visa alla vad vi är bäst på – nämligen att skapa en fantastisk inramning när Kalmar FF spelar match.

Vi syns på söndag – krossa GIF Sundsvall!