Klackbiljetter till NK Osijek

Nu på torsdag klockan 19:00 är det returmatch mot NK Osijek i UEFA Europa League. Efter en härlig 3-1-seger nere i Kroatien har KFF skaffat sig ett bra utgångsläge inför returen på Guldfågeln Arena.

Eftersom inga ståplatser får användas i UEFA Europa League så kommer Hemma Stå att vara en stängd sektion och därmed också stängd för biljettförsäljning. Precis som mot Cliftonville FC i den första kvalrundan.

Inför mötet med Cliftonville FC kom vi överens med huvudföreningen att klackens placering skulle vara på Sektion F på den Östra läktaren. Det visade sig bli en succé och det fanns fler fördelar än nackdelar med denna flytt av klacksektion.Och som man brukar säga så ska man inte ändra på ett vinnande koncept och därför gäller nu samma sak till torsdagens match mot NK Osijek.

Vi uppmanar därför alla till biljettköp till Sektion F. Köper du din biljett via iTicket väljer du i första hand ”Priszone 3” för placering närmast trappan. Vill du stå mera in på läktaren väljer du ”Priszone 1”. Oavsett vad du väljer så är vår förhoppning på en fullsatt sektion och att vi tillsammans med spelarna gör matchen till en stor fest såväl på planen som på läktaren.

För att krydda till matchen ännu mera så utgår vi från att ”klackfolk” som vanligtvis sitter på säsongskort på andra läktarsektioner inte förnyar sina platser utan istället inhandlar sin biljett till ovanstående bestämd sektion.

Det går givetvis att köpa sin biljett direkt över disk på Kalmar FF.s kansli som har öppet vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00 eller Kalmar Turistbyrå nere i Gästhamnen. Det viktigaste är att du köper till Sektion F.

I samband med mötet med Cliftonville FC blev det stora köer utanför biljettluckorna på Guldfågeln Arena. Flera KFF-supportrar han inte komma in till matchstart och för att undvika likande scenario rekommenderas köp av matchbiljett redan nu.

Vi har som sagt skaffat oss ett gyllende tillfälle att avancera vidare till nästa kvalrundan i UEFA Europa League. Men först ska vi klara av matchen på torsdag och kan vi ge våra grabbar ett lika bra stöd som senast finns det stora möjligheter till ett bra och vinande resultat.

Köp biljett nu så syns vi på torsdag!