NÄSTA RESA: MJÄLLBY 29/4

Vi följer KFF varthän det bär

För du är den vi håller kär

När allt är bra och när allt är misär

Kommer vi alltid vara där

Ovan strof som ibland ekar på Sydostkurvan får bli inledningen och en påminnelse om att vi alltid sluter upp bakom vårt rödvita lag.  

Innan resan till Hällevik och Strandvallen den 29/4 har vi en bortamatch mot Elfsborg och hemmamatch mot GAIS där vi förhoppningsvis har lyckats bryta den dystra trenden. Oavsett utfall där är det viktigt att vi mobiliserar styrkorna och gemensamt åker ner till Listerlandet hämtar hem 3 blytunga poäng!

Av tradition de senaste åren brukar denna resa innebära ett riktigt stort bortafölje från Unionshuvudstaden och det ska givetvis inte bli något undantag i år, även om matchen råkar gå på en måndag och att vi inlett Allsvenskan svagt. VI kör därför direktbussar till Strandvallen med avgångstid 15:30 för att underlätta för så många som möjligt att åka med

Här är detaljerna kring vad som gäller för resan:

Färdmedel: Buss

Avresa: Måndagen den 29/4 klockan kl. 15.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Strandvallen ca 18.00. Direktbuss(ar) till Strandvallen utan matstopp

Matchstart: Kl. 19.00

Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.30. Inget matstopp på hemväg.

Pris: 200:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu inte blivit medlem betalar 300:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Vi återkommer med länk för köp av matchbiljett till bortasektionen

Bokar dig till resan gör du lättast här eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Vi ber er i vanlig ordning att boka så snart som möjligt för att underlätta planeringen med antalet bussar.

Alla till Listerlandet, framåt Kalmar!