INFÖR KALMAR FF – IFK GÖTEBORG, SÖNDAG 14 APRIL 14:00

EFTERMÄLE HEMMAPREMIÄREN
Många var vi som var bedrövade efter slutsignalen i måndags. Lika många hoppas vi nu är revanschsugna! Det var härligt att se så mycket folk på Sydostkurvan senast men i ärlighetens namn kan vi, precis som Kalmar FF, göra mycket bättre ifrån oss. Har vi krav på att spelarna ska ge 100% får vi även ha det kravet på oss själva. Sydostkurvan är en aktiv ståplatssektion, det innebär att det ibland kan vara skymd sikt pga flaggor och banderoller eller att någon helt enkelt står upp på räcket för att mana på publiken. Du kan också uppmanas och förväntas att delta i ramsor och sånger – men givetvis efter förmåga. Syftet med ovanstående är inte peka på några syndabockar, utan för att vi vill skapa en stämning och inramning som ger spelarna den där extra energin – och som vi vet att vi är kapabla till!

MATCHUPPLADDNING
Det finns olika sätt att ladda upp inför matchen men det överlägset bästa sättet är att ta sig McCool´s på Norra Långgatan och snacka upp matchen tillsammans med andra rödvita. På söndag öppnar man kl 11.00. Den prisvärda AW-menyn gäller hela samlingen och utöver detta finns fina KFFSU-rabatter som du hittar i Cardskipper-Appen. Personalen meddelar också att de av så många uppskattade och läskande FF-drinkarna också serveras på söndag, finns också givetvis som alkoholfritt alternativ.

DIREKTBUSS TILL GFA
Precis som senast kommer vi också erbjuda en direktresa ut till GFA. En KFFSU-chartrad buss avgår från Stortorget kl 13.00 och kostar 30kr för medlemmar i KFFSU och 40kr om du ännu inte blivit medlem.

Biljetter till matchen köper du som vanligt på https://kalmarff.ebiljett.nu/

Alla spjäll öppna på söndag – nu släpper vi loss!

Här är vi från östkusten!