KALLELSE TILL ÅRSMÖTE LÖRDAG 2 MARS KL 15.00

Kalmar FF Supporterunion kallar till årsmöte, lördag den 2 Mars klockan 15:00 i Pressrummet på Guldfågeln Arena. Vi kommer också sända digitalt via Microsoft Teams för er som inte har möjlighet att närvara.

Förutom själva årsmötet har vi bakat in andra aktiviteter och sytt ihop en ”Årsmöteskväll” som vi hoppas ska bidra till att höja intresset hos er medlemmar. Det blir en magisk kväll och samtidigt en perfekt social uppladdning inför Cupmatchen mot AIK som spelas dagen efter!

Vi ges en exklusiv rundvandring på Guldfågeln Arena ledd av David Måsegård. Har ni inte sett kontor, omklädningsrum och vandrat ut genom spelartunneln ut på planen blir detta ett unikt tillfälle.

Innan vi öppnar årsmötet gästar nämnd Måsegård och det ryktas att han ett par prominenta gäster med sig. Efter själva årsmötet bjuder vi på kaffe och traditionsenlig smörgåstårta.

Samtidigt som vi håller årsmötet pågår Kalmar Dryckesmässa på Guldfågeln Arena.

KFFSU´s medlemmar har fått erbjudande om att gå in på en gruppbiljett, då till ett kraftigt reducerat pris. Kostnad per person är 200:- istället för ordinarie 305 kr. Vi behöver dock vara minst 10 personer för att kunna nyttja grupprabatten. Vi tycker det vore väldigt roligt om så många som möjligt ville fortsätta socialisera under trevliga former under dryckesmässan. Läs mer på https://www.bcevents.se/kalmar-dryckesmassa/

Maila kffsu1910@outlook.com eller kontakta någon i styrelsen om du är intresserad av dryckesmässan. OBS! Senaste anmälan torsdag 29/2. OBS: Åldersgräns 18 år.

Efter mässan tar vi sikte på någon av Kvarnholmens tavernor för fortsatt samkväm

Upplägget under årsmötet kommer bli på sedvanligt sätt. Vi ser tillbaka på föregående verksamhetsår, går igenom våra ekonomiska förutsättningar, väljer styrelse för 2024 samt blickar givetvis framåt mot säsongen som kommer. Årsmötet är just din möjlighet att bidra och hjälpa till att peka ut riktningen för hur supporterkulturen ska utvecklas runt Kalmar FF.

Känner du dig manad att genom styrelsearbete eller andra sätt stötta vår verksamhet ska du givetvis höra av dig till oss inför årsmötet. Lättast är att mejla oss på kffsu1910@outlook.com eller kontakta oss via sociala medier. På samma sätt önskar vi att du kontaktar oss för frågor och motioner inför mötet.

Vi hoppas så många som möjligt har möjlighet att närvara på plats, och hälsar alla våra supportrar i exil, samt övriga som inte kan närvara fysiskt, varmt välkomna att följa årsmötet digitalt.

Om du avser följa årsmötet digitalt följer här instruktioner.

Via länk som finns i Cardskipper anmäler du dig till årsmötet genom att fylla i dina uppgifter. Några dagar innan årsmötet skickar vi ut länken för att ansluta digitalt tillsammans med vidare instruktioner. Vi håller anmälan öppen för våra medlemmar så långt som möjligt, men är tacksamma om du anmäler dig i god tid för att vi ska hinna skicka ut länken till mötet.

Gamla och nya medlemmar hälsas varmt välkomna!

Rödvita hälsningar
Styrelsen, KFFSU

*Denna information delades via cardskipper till befintliga medlemmar den 11/2
Kommer du ej åt Cardskipper-appen så kontakta oss på kffsu1910@outlook.com