Nästa resa: Mjällby 3/7

Medan vi är mitt i ett förhatligt allsvenskt uppehåll där abstinensen är som störst och vi spänt väntar på onsdagens Europa-lottning, passar KFFSU på att informera om kommande allsvenska bortaresa.

I återstarten efter uppehållet åker vårt röda lag ner till Listerlandet för ett laddat möte mot Mjällby AIF (som ju INTE ska spela i Europa i år).

Av tradition de senaste åren brukar denna resa innebära ett riktigt stort bortafölje från Unionshuvudstaden och det ska givetvis inte bli något undantag i år, även om matchen råkar gå på en måndag. Semestertider, fotbollsabstinens och sen avresa gör att vi hoppas på strålande uppslutning.

Här är detaljerna kring vad som gäller för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Måndagen den 3/7 klockan kl. 15.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Strandvallen ca 18.00.
Matchstart: Kl. 19.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.30. Inget matstopp på hemväg.
Pris: 200:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 300:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du här.

Bokar dig till resan gör du lättast här eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Vi ser redan ett stort intresse för den här resan med ett stort antal förhandsbokningar, så rekommendationen är i vanlig ordning att boka så snart som möjligt för att underlätta planeringen med antalet bussar.

Full fart mot Europa! Via Strandvallen!

Alla till Mjällby, framåt Kalmar!