INFÖR KALMAR FF – DEGERFORS IF. 10 JUNI KL 15.00

Den positiva trenden fortsätter. Kalmar FF är obesegrade i de senaste tre matcherna efter att i söndags ha säkrat en poäng mot AIK inför drygt 300 FF-supportrar på Friends Arena. Vi har en insats kvar att göra innan vi får ta lite välförtjänt sommarlov. Examensprovet äger rum på Lördag med start klockan 15.00 och går ut på att ge Magister Jensen och hans elever 90 minuter starkt vokalt stöd från Sydostkurvan. Senast mot Norrköping var vi återigen uppe på godkänd nivå, men vi kan ännu bättre! Till denna match har ett antal stolsrader plockats bort för att göra mer plats på Kurvan. Där stolarna har suttit (sett till höger med näsan mot planen) är det tänkt att ”Kids-sektionen” ska ha sin bas i fortsättningen.

Du har väl inte missat att Kalmar FF har en cykelkampanj i samband med denna match? Vi i KFFSU vill inte vara sämre och tar rygg på initiativet. Mccool´s öppnar klockan 12.00 och vi uppmanar alla som äger, eller kan låna en cykel, att ta med den. 13.45 cyklar vi i gemensam karavan från Mccool´s till GFA. Resan tar enligt en välkänd karttjänst 17 minuter, vilken borde innebära att den genomsnittlige kånklaren klarar det på 15 minuter blankt. Förutom att du gör en insats för folkhälsan och klimatet får du också 50:- rabatt på nästa bortaresa mot Mjällby den 3 Juli om du deltar i cykelracet. Ta ett foto av dig själv och din cykel innan avfärd från Mccool´s och visa upp det på bussarna till Mjällby så är du garanterad rabatten.  Mer info om färdväg och facebookinbjudan till cykelracet https://fb.me/e/ZEz3Ny06 .

Har du inte följt väderleksprognosen utlovas dessutom kanonväder. Detta i kombination med den trevliga personalen och de finfina priserna (se medlemserbjudanden i Cardskipperappen) gör Mccool´s till den ultimata samlingspunkten för alla FF-supportrar och vi hoppas få se dig där på lördag.

Matchbiljett köper du i vanlig ordning på https://kalmarff.ebiljett.nu/.

Testa bromsarna, olja kedjan och ta fram farsans gamla cykelbyxor så ses vi på lördag

Och hörni, FF kan gå på sommarlov med en fjärdeplats i betyg. Det förtjänar att hyllas.

Vi ses på lördag.

FRAMÅT KALMAR!