Nästa resa: #ValborgiVarberg

Kalmar FF tycks just nu vara hetare än en majbrasa när man till glädje för alla tillresta på bortastå packade med tre poäng i bagaget hem från Hisingen. Nu laddar vi för hemmamatch mot Halmstad på söndag innan det är dags för valborgsfirande helgen därpå. Och var spenderar man sin valborg bättre, än i Varberg?

Ingenstans, tycker vi, och ställer därför fram en resa till denna härliga destination, med tre nya poäng i sikte.

Det lämpar sig ju inte sämre än att första maj i år infaller på en måndag, vilket betyder att vanligt folk är lediga dagen efter matchen och vi slipper oroa oss för tidig uppstigning dagen därpå.

Vi hoppas att detta ska hjälpa till en strålande uppslutning på resan och att vi får sjunga in våren riktigt ordentligt på Påskbergsvallen.

Här är förutsättningarna för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 30/4 klockan kl. 07.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Varberg ca 11.30 för pubsamling på Harrys.
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 22.00. Matstopp på hemväg.
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 350:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du här.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

En grillresa på Valborg vill ingen missa! Sjung för våren, sjung för KFF och boka in er på bussen!

Glöm inte sprida ordet på sociala medier under givna taggen #ValborgiVarberg

FRAMÅT, KALMAR!