KUSTDERBY! KALMAR FF – HALMSTAD BK 23/4 15:00

Helgen närmar sig i samma hastighet som Miletas stenhårda kanon som resulterade i en vinst med tre – ett mot seriefavoriterna från Hisingen.

Efter några dagars trippande på rosa moln är det dags att fokusera och blicka framåt. Innan vi reser och firar Valborg i Varberg kommer den allsvenska nykomlingen från västkuststaden på samma latitud (56,67) på besök till Hansastaden på Östkusten i vad vi hoppas blir ett stekhett Kustderby.

Ett annan sak som var stekhet var senaste pubsamlingen på McCools när FF-supportrar i alla åldrar fyllde såväl lokal som uteservering. Tillsammans skapade man en härlig atmosfär i en blandning av gemenskap, glädje och sång.  På söndag öppnar Mccool´s sina portar klockan 12.00 och vi hoppas på en upprepning från hemmapremiären. Det finns fortfarande några vackra Sydostkurvantröjor kvar till försäljning. Dessa finns att köpa på Mccools i samband med pubsamlingen.

Ytterligare en stekhet sak från Blåvittmatchen var Sydostkurvan. Den var så het att det sägs ha blivit brännmärken i betongen efter målraset till följd av Hümmets övertidsmål.  Tillsammans ser vi återigen till att sälja slut kurvan och därmed se början på en trend som förhoppningsvis håller i sig hela säsongen.

Har du inte säsongskort > se till att köpa biljett till matchen i god tid på https://kalmarff.ebiljett.nu/

Slutligen vill vi som vanligt slå ett slag för Pub Johan Akinder, KFFSU eget vattenhål, bakom kurvan. Efter lite strul i paus senast har man från föreningens håll lovat att det ska flyta på bättre än senast och att enheterna ska vara redo att utskänkas när törstiga Kånklare gör entré.

Här är vi från Östkusten!

Kom igen Kalmar!