SOMMARRESA Nr. 2: HIF Away

cupfinal-klack

Efter en poäng med hem från Malmö i senaste bortamatchen är det snart dags för ännu en lördag i Skåne. Denna gång nöjer vi oss dock inte med något annat än en seger.

Lördagen den 20/8 klockan 16.00 möter vi Helsingborgs IF på byggarbetsplatsen Olympia. Ifjol hämtade vi tre blytunga poäng på detta ställe och vi räknar såklart inte med något annat i år. Supporterunionen anordnar på nytt resa och vi hoppas på att vi denna gång lyckas få bussen att rulla. En lördagsmatch på sensommaren med förhållandevis kort avstånd borde generera minst en full buss, tycker vi. Vi hoppas att ni håller med.

Väl på plats i Helsingborg ser vi som vanligt till att få något att äta och dricka innan vi ger vårt hundraprocentiga stöd till laget i 90 minuter. Därefter firar vi segern hela vägen hem till Kalmar.

Snabba fakta:
Datum: lördag 20 augusti
Avresa: Fredriksskans 9.30
Matchstart: 16.00
Pris: 250:- för medlem, ej medlem 350:-. Matchbiljett ingår ej!

Anmälan görs som vanligt till Micke, 070-652 52 18, Jocke, 073-730 50 12, eller här. Självklart funkar det också att skriva till oss via Facebook och Twitter.

Tänk också på att din anmälan är bindande.

Resesuget borde vara stort hos många, Kalmar FF är på uppgång och vi vet att vi alltid har fantastiskt roligt tillsammans. Vänta inte, kära vänner, boka in er på en gång!

FRAMÅT, KALMAR!