Inför Dif hemma 1/8: UPPROP!

 

difhemma

Högtrycket ligger på som bäst i Sveriges sommarstad nummer ett. Inför hemmamatchen mot Djurgården på måndag skruvar vi dock upp temperaturen ytterligare ett snäpp. Hemmastå ska nämligen koka.

Med undantag för bottennappet i Gävle har laget visat att man efter återstarten är redo att starta klättringen i tabellen. Om vi gemensamt sluter samman bakom laget har vi alla möjligheter att få en fantastisk sensommar och höst tillsammans.

Vi supportrar har, liksom laget, haft en lite kämpig vår och sommar, men vi vet alla att vi är som bäst när det blåser lite emot. På måndag är tifogruppen Röd Manis bojkott över och vi hoppas nu verkligen att alla anammar vårt enkla upprop: ALLA till hemmastå på måndag!

Brukar du stå på hemmastå? – Kom till hemmastå!
Brukar du ha sittplats? – Kom till hemmastå!
Brukar du aldrig gå på fotboll? – Kom till hemmastå!
Är du ungdomsspelare i Kalmar FF? – Kom till hemmastå!
Är du gammal? – Kom till hemmastå!
Är du jätteliten? – Kom till hemmastå!
Vem du än är – kom till hemmastå!

Vi vet att om vi gör detta tillsammans, sjunger hjärtat ur oss och är sådär underbart galna på måndag kväll så gör vi en enormt stor skillnad för laget vi älskar.

Ligg på dina vänner. Prata med grannen. Ta med mamma. Ring brorsan som brukar vara på sittplats. Nu ser vi till att vi fyller sektionen till bristningsgräns och för ett hiskeligt liv.

För den som vill träffa likasinnade och äta eller dricka något innan matchen är det som vanligt O’Learys som gäller. Det viktigaste på måndag är dock:

ALLA TILL HEMMASTÅ!

Nu kör vi!