Startskottet för betalning av medlemsavgiften 2014

Vi vill återigen tacka alla engagerade supportrar till KFF som under säsongen 2013 har stöttat laget i ur och skur. Ni är ovärderliga. Nu blickar vi framåt!

Från och med idag öppnar vi upp möjligheten att betala in medlemsavgiften till KFFSU till 2014. Givetvis utgår vi ifrån att befintliga medlemmar fortsätter att hjälpa oss ekonomiskt samtidigt som vi får in nya medlemmar, som ser att bidraget i form av en medlemsavgift gör skillnad.

Det var många som efter matcherna kom fram till oss i styrelsen och berömde allt jobb vi lagt ner på att ordna fram nya flaggor, banderoller osv. Självklart är det så att ju fler medlemmar vi blir, desto mer kommer också ske på läktaren samtidigt som vi kan bjuda tillbaka till våra medlemmar som vi gjort under säsongen (specialpriser vid pubsamlingar och grillsamlingarna).

Enkel matematik. ”Det händer för lite”-frasen utesluts snabbt om du betalar in medlemsavgift och i samma veva uppmanar dina närmaste KFF-vänner att göra samma sak.

Årsmedlemskap i KFFSU för 2014 kostar 200 kr för vuxna och 100 kr för ungdomar t.o.m. 17 år. Förutom att bidra till det visuella på GFA innebär även medlemskapet:
– Rabatterat pris på de resor (både från pubsamlingar i Kalmar till GFA på matchdagen och till bortamatcherna) som KFFSU arrangerar.
– Förmånliga priser på mat och dryck vid våra samlingar.
– Ta del av våra SMS-utskick om aktuell information om resor, träffar, tifon osv.

Betalning görs på något av följande sätt:
Via internet:
– Enklast blir du medlem genom att sätta in medlemsavgiften (200kr Vuxen eller 100kr Ungdom) på bankgiro: 683-6258 ange namn, adress och personnummer. Vill man även ta del av KFFSUs SMS-utskick så bör man även maila mobilnummer. Kompletteringar kan göras via mail:info@supporterunionen.se
Kontant:
– Tobaksboden, Trädgårdsgatan 16, Kalmar (mitt emot gamla polishuset). Du fyller i medlemsansökan, betalar kontant och får ditt medlemsnummer direkt.