Hylla Kaptenen och Nanne!

 

Vad vore föreningen utan er? Tack för allt Henrik och Nanne!

 

Vi snodde åt oss tre poäng från HIF igår, fantastiskt bra jobbat av grabbarna på planen och en stor eloge till folket på bortastå. Nu tar vi nya tag. På söndag är det vi som ser till att två av föreningens främsta profiler i modern tid får välförtjänta hyllningar. Det är ytterst få som Henrik och Nanne som lojalt stannar i en och samma förening, år efter år. Vad dessa två profiler har betytt för föreningen vet vi sedan tidigare, nu är det upp till oss supportrar att verkligen visa vår tacksamhet. Att stanna hemma på söndag innebär att inte visa tacksamhet.

Det innebär med andra ord att verkligen ALLA som har möjlighet SKA gå på söndagens match och infinna sig på Sydostkurvan, för att verbalt hylla Henrik och Nanne. Innan matchen har Kalmar Tifo förberett hyllningar som ni absolut inte ska missa. Vi samlas en timme innan matchstart kl 14.00 för att gemensamt lyfta laget under uppvärmningen. Springa i medlemspuben går utmärkt att göra i halvtid, men se till att verkligen vara på hemmastå vid 14.00. Inga ursäkter. Vi kör fullt blås innan, under och vi förväntar oss även att SAMTLIGA stannar kvar efter matchen, oavsett resultat, för att hylla profilerna samt tacka hela laget för säsongen.

Se till att ordna biljett till hemmastå så tidigt som möjligt, via kansliet på Guldfågeln Arena (öppet måndag-fredag 08.00-1200 och 13.00–16.00), via Kalmar Turistbyrå eller Kalmar Biljettcentrum.

Den här matchen kommer väcka många känslor, oavsett vad resultattavlan säger. Tillsammans ser vi till att Henrik och Nanne får ett välförtjänt avslut. Tillsammans hjälps vi åt med det verbala stödet.

Alltid, oavsett!

Styrelsen KFFSU