Säsongskort på Hemmastå

Nu är prissättningen klar gällande årskort på Hemmastå inför säsongen 2013. Glädjande är att det kommer blir en en rejäl prissänkning för dig som väljer detta alternativ.

Vi har satt upp en målsättning som inte känns helt orimlig, och det är att minst 100 personer köper årskort på klacksektionen under 2013.

Under den gångna säsongen låg ett årskort på Hemmastå på 2200:- och till nästa säsong kommer årskorten att ligga på 1500:- för medlemmar i Kalmar FF och 1600:- för icke medlemmar.

Klart är att det kommer bli samma prissättning för lösbiljetter som tidigare säsonger. Det tillkommer dock ytterligare en match med 40:- tillägg och till nästa säsong gäller sju matcher: Djurgårdens IF, IF Elfsborg, AIK, Östers IF, IFK Göteborg, Helsingborgs IF och Mjällby AIF.

Kalmar FF har också inlett ett samarbete med Klarna och att du kan få en faktura eller dela upp din betalning på 3, 6 eller 12 månader med Klarna-konto. Observera att faktura och avbetalningsköp gäller endast på Internet eller köp på KFF:s kansli på Guldfågeln Arena.

Datum för tecknande av säsongskort för Hemmastå 2013.

5 november – 14 december: Du som har säsongskort idag på Hemmastå förnyar din plats för 2013 mellan dessa datum.

19 november – 25 november: Du som är medlem i Kalmar FF och inte har säsongskort i år har förtur att köpa din plats mellan dessa datum

26 november: Startar nyförsäljningen av säsongskort till Hemmastå.