Obligatorisk närvaro på onsdag!

Nu på onsdag (31/10) klockan 19:00 är det säsongens sista hemmamatch och möte med IFK Norrköping på Guldfågeln Arena. Vi har sagt det förut och säger det igen – obligatorisk närvaro gäller på matchen och Hemmastå.

Förutom att tre poäng ska bärgas ska vi avtacka och hylla målvakten Petter Wastå som efter 19 säsonger i den finaste av föreningar nu bestämt sig för att lägga handskarna på hyllan. På ett värdigt sätt ska vi avtacka en spelare som har visat klubbkänsla för den förening som han älskar precis som oss supportrar.

Petter har varit med i såväl motgång som medgång sedan 1994 och på ett unikt sätt alltid valt att stanna i Kalmar FF trots anbud från större klubbar och en större säck med pengar. Sådana spelare förtjänar respekt och det ska vi visa i samband med matchen på onsdag genom att ge Petter ett oförglömligt minne för livet!

Biljetter till Hemmastå köper du online här, eller på Kalmar FF:s kansli som håller öppet vardagar mellan 08:00-12:00, 13:00-16:00. På matchdagen öppnar biljettkassorna som vanligt efter kansliets stängning.

Nu gör vi säsongens sista hemmamatch till en fotbollsfest på läktarna. Då är vi helt övertygade om att spelarna också gör sitt jobb på planen.

”Sveriges nummer 1, Sveriges…Sveriges..nummer 1”

Sjung för stolta Kalmar FF!

Syns på onsdag!