Öppet supportermöte


Kalmar FF Suppoterunion bjuder in till öppet supportermöte måndagen den 12 november klockan 18:00 på Guldfågeln Arena.

Fotbollssäsongen 2012 börjar att lida mot sitt slut och i skrivande stund återstår två matcher, IFK Norrköping hemma 31/10 och Syrianska FC borta 4/10. Efter det väntar en långt uppehåll av allsvensk fotboll innan säsongen 2013 tar sin början i slutet på mars.

Säsongen 2012 har verkligen varit upp och med på alla möjliga sätt. Högklassiga prestationer har varvats med riktiga bottennapp från såväl laget som av oss supportrar, läktarsektioner som har gapat tomma på Guldfågeln Arena och inte minst en stor frustration över en utebliven topplacering.

Men vi KFF-supportrar har blivit härdade genom åren och lika glada och kaxiga vi var guldåret 2008, lika revanschsugna kommer vi vara 2013!

Vi bjuder härmed in dig till öppet supportermöte för att summera den gångna säsongen. På agendan under kvällen ska vi avhandla vad som varit bra och mindre bra under året sett ur en supporterperspektiv, information från styrelsen samt hur du tycker föreningen KFFSU ska jobba vidare för att utveckla supporterkulturen ytterligare runt föreningen Kalmar FF.

Mötet kommer att vara öppet för samtliga supportergrupperingar till Kalmar FF och ingen föranmälan krävs för att deltaga.

Möteslokalen för kvällen blir ”Pressrummet” på plan 2 på Guldfågeln Arena och du går in via VIP-entrèn (västra läktaren).

Vi kommer att bjuda på fika och det kommer även finnas möjlighet till köp av souvenirer.

Kom förberedd till mötet så att kvällen blir meningsfull och konstruktivt och vi hoppas på ett stort deltagande.

Har du frågor kring mötet går det bra att mejla: info@supporterunionen.se

Välkomna!