ALLSVENSK PREMIÄR – HAMMARBY BORTA 31/3

Även om vi bara är i februari och snön faller lika tungt som KAIK i seriesystemet vet vi att väldigt många FF-supportrar redan planerar inför Påskhelgen och mer specifikt Påskdagen den 31:a Mars som innebär premiär av Allsvenskan 2024 och därmed årets första bortaresa!

För att vara flexibla och optimera möjligheterna för så många som möjligt att resa, kommer vi likt tidigare heta resor att erbjuda två olika avgångar upp till Stockholm. En tidigare som inkluderar en storskalig pubsamling inför matchen och en senare avgång för den som vill åka direkt till arenan.

I vanlig ordning kommer vi ställa fram precis så många bussar som krävs för att frakta alla FF-supportrar till matchen, men för att underlätta vår planering råder vi er att boka in er så snart som möjligt. En premiär av den här digniteten vill ingen missa.

Här är alla förutsättningar inför resan:

Färdmedel: Buss

Avresa 1: Söndagen den 31/3 klockan kl. 06.00 från Kalmar Central (Vi återkommer med detaljer) Ankomst Stockholm ca 11.00 för pubsamling (vi återkommer om pub).

Avresa 2 Söndagen den 31/3 klockan kl. 08.00 från Kalmar Central (Vi återkommer med detaljer). Direkt till Tele2 Arena, Stockholm

Matchstart: Kl. 14.00

Biljett till matchen Bortamatch – Kalmar FF

Beräknad hemkomst: Ca kl. 22.00.

Pris: 400:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem: 500:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortasektionen köper du här.

https://hammarbyherr.ebiljett.nu/Campaign/ShowCampaign/bortakal2024hif

Bokar dig till resan gör du lättast här, alternativt via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk på att din anmälan är bindande. För denna resa ber vi er också specificera om ni vill åka tidig eller sen avgång.

Allsvensk premiär innebär såklart obligatorisk närvaro, så det finns naturligtvis inget att vänta på – samla ihop kompisgäng, släkt, familj och kollegor så fyller vi ett rejält antal bussar upp till vice huvudstaden.

Här är vi från Östkusten!

Framåt, Kalmar!