CUPMATCH PÅ KLASSISK MARK

På söndag är det dags! Kalmar FF spelar en tävlingsmatch på klassiska och mytomspunna Fredriksskans. AIK Solna står för motståndet och en seger för vårt rödvita gäng ger goda chanser till att nå kvartsfinalen i Svenska Cupen. Sjungande och aktiva supportrar hänvisas till västra flygeln på Södra läktaren, alltså mot muren till. Där ger vi tillsammans vårt yttersta för att bära fram kapten Skrabb och hans manskap till seger. För att vi ska orka föra liv i 90-minuter storsatsar vi på att fylla vår hemmapub till bristningsgränsen med en storskalig pubsamling. McCool´s öppnar kl. 11 och sparkar igång säsongen med några riktiga kanonerbjudanen.

AW-menyn gäller HELA samlingen. 6 rätter att välja mellan med öl, cider eller ett glas rött för 149:-. Eller med Alkoholfritt för 139:- Utöver detta har du som medlem i KFFSU dina ordinarie rabatter på mat och dryck som du hittar i Cardskipper-appen. Som om inte detta vore nog blandar personalen dagen till ära läskande goda och röda FF-drinkar som går lös på 119:-

Vi säljer också våra nyproducerade Sydostkurvanhalsdukar. Se till att lägga vantarna på ett exemplar innan de säljer slut.

Motionslopp på skidor, själlös internationell fotboll på TV, dåligt väder, problem med golvdrag eller FF-frossa. På söndag finns ingen anledning att stanna hemma. Bara möjligheten att få ta den vackra promenaden från puben, genom kvarnholmen, bort till klassiska Fredriksskans borde vara motivation nog. Glöm heller inte att köpa biljett till matchen!
Vi ses på Söndag!
Vinna Cupen!

Ps. Glöm inte årsmötet på lördag. GFA med start kl 15.00