Nästa resa: Degerfors 21/10

Hur summerar man gårdagen på Guldfågeln Arena utan att ta till för små ord? En närmast fullsatt arena, en kokande Sydostkurvan, en vänsterkanon i krysset, ett episkt målras och ett slut som inte ens den bäste filmregissören skulle lyckas koka ihop. KFFSU vill passa på att tacka alla som bidrog på läktaren när Henrik 2.0 och hans mannar besegrade de babyblå från skåne på ett alldeles enastående sätt.

Nu återstår fyra otroligt viktiga matcher där vi slåss om riktigt fina placeringar och kanske, kanske kan blanda in oss i en fajt om Europa-platser igen.

Närmast efter kommande landslagsuppehåll väntar Degerfors på bortaplan, det är återigen en lördagsmatch vi har framför oss, och därmed goda möjligheter till ett riktigt bra bortafölje. Vi packar bussen med flaggor, banderoller, musik och gott humör och hoppas att så många som möjligt vill uppleva den fantastiska känslan av att vara på vägarna för KFF:s skull!

Detta gäller för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Lördagen den 21/10 klockan kl. 07.00 från Kalmar Central. Ankomst Degerfors ca 12.00 för pubsamling (vi återkommer var).
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 22.30. Matstopp på hemväg.
Pris: 400:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 500:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du här.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Vi firar gårdagens underbara seger med att fylla bussen till Värmland i jakt på nya segrar! Årets näst sista resa och årets sista lördagsmatch måste givetvis upplevas på plats, så vänta inte med din bokning, platserna ombord tenderar att gå åt snabbt…

Alla till Degen!

PS. Till denna resa kommer det även gå en buss från Stockholm tur & retur. Mer info om detta i morgon!