INFÖR KALMAR FF – MALMÖ FF SÖNDAG 8/10 KL 15.00

Det är äntligen fredag och höstmörkret tränger sig på närmare och närmare för varje dag som passerar. I takt med detta börjar den allsvenskan säsongen lida mot sitt slut. Men vi har fortfarande tre hemmamatcher kvar att visa vilka som rättmätigt och otvivelaktigt är Smålands Stolthet.

På söndag står Malmö FF för motståndet och det är ingen hemlighet att det är en speciell match för oss FF-supportrar. GFA och Sydostkurvan kommer vara slutsåld och i stället för att uppmana folk att köpa biljetter ber vi er som har säsongskort, men inte kan gå på matchen, att dela dem så att vi fyller hela Sydostkurvan med rödvita bröder och systrar. Logga in på https://kalmarff.ebiljett.nu/och klicka dig fram.

Om Resan till Norrköping var resan med stort R blir uppladdningen på McCool´s Pubsamlingen med stort P.  Tjata på kompisarna, kollegorna och alla du känner att komma och göra det till en oförglömlig matchuppladdning. Dörrarna öppnas klockan 12 och har man inte hängt på låset tidigare är det hög tid nu!

Under pågående match vill också uppmana folk att kanalisera all sin energi till Kalmar FF och spelarna på planen för att ge dem maximalt stöd.  Vem som tränar -eller spelar i motståndarlaget är irrelevant och är inte värt att ödsla fokus på.  Delta, sjung och släpp loss på söndag!

MFF blir det tredje guldlagande laget att få känna på Hansastadens enade kraft. Från Knektarna på Kalmar Slott, biskoparna i Domkyrkan och köpmännen på Kvarnholmen, handelsflottan och Kalmar Nyckel, ut mot Kalmar Varv och stolta Ölandsbron och slutligen mot vår borg Guldfågeln Arena. På Söndag är hela Calmare stad med er!

HEJA KALMARS RÖDA BRÖDER – SPELA NU SÅ KULAN GLÖDER!