Nästa resa: Elfsborg 17/9

Det har funnits roligare måndagar och tisdagar än de efter 0-2 hemma mot Mjällby, det måste vi erkänna. Så hur gör man då för att göra veckan lite, lite bättre? Jo, vi blickar självklart fram emot nästa match och nästa bortaresa!

Vi har två veckor på oss att slicka såren efter söndagen och vi är övertygade om att laget redan är fullt av revanschbegär och totalt fokus på att sätta käppar i hjulen för det guldjagande plastgänget från Borås.

Elfsborg är alltså kommande motstånd, och det borde räcka som anledning för ett riktigt starkt bortafölje från Kalmar. Ska vi ändå addera ytterligare motiveringar så har vi ett hemskt landslagsuppehåll till helgen som kan leda till svår KFF-abstinens och dessutom lyckades vi ju ifjol knäcka koden för hur man vinner matcher på Borås Arena.

Kort sagt – plita ner 17/9 i almanackan och boka in er på bussen!

Här är detaljerna för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 17/9 klockan kl. 10.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Borås ca 14.30 för pubsamling på Brasseriet, Allégatan 21.
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.45. Matstopp på hemväg.
Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke medlem betalar 400:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Samla ihop kompisgäng, kollegor, vänner och ovänner och boka in er! För KFF:s skull!

Framåt, Kalmar!