Uppdatering inför #ValborgiVarberg

Kaffe, kaka – tredje raka! Segertåget som heter Kalmar FF rullar vidare och efter en trevlig söndagseftermiddag på GFA igår så är nu nästa destination #ValborgiVarberg.

Första bussen är full sedan länge och vi är i full färd med att fylla buss nummer två. Troligtvis kommer vi att stanna på två bussar, så vill du vara säker på en plats ombord är det snabba puckar som gäller.

Då resegruppen underestimerade intresset för resan kommer vi av logistiska och tidsmässiga skäl backa från löftet om grill längs vägen. Istället tar vi sikte på Harrys i Varberg, där vi sluter upp med alla supportrar i exil som ansluter från landets alla hörn.

Krister med personal på Harrys hälsar alla rödvita varmt välkomna och slår upp portarna från klockan 11.30!

All information om resan och hur du bokar dig hittar du här.

Biljett till bortastå köper du här.

Alla till Varberg!

FRAMÅT, KALMAR!