Viktig information till Malmö-resenärer

Då återstår bara ett par dagar tills säsongen sparkar igång och vi får ge oss ut på vägarna för Kalmar FF:s skull. På lördag kommer vi rulla totalt 5 bussar, varav 4 st kl. 08.00 och en buss klockan 10.30. Dessa är fullbokade, så när som på enstaka platser på den tidiga avgången.

Den sena avgången kommer avgå från sedvanlig plats (hållplatsen längs med Stationsgatan). De tidiga bussarna har vi däremot fått flytta in på stationsområdet, där två bussar kommer rullas fram på hållplats E och två bussar på hållplats F.

Fri placering råder på bussarna, påstigning sker via framdörren. Se till att ställa klockan och vara på plats i god tid, då bussarna rullar på utsatt tid.

Pubsamlingen kommer som bekant ske på Victors på Lilla torg, och för er som åker med bussarna kommer vi rulla från torget mot Eleda stadion senast 14.00, så vi behöver lämna puben strax innan.

Eftersom det är en frekvent förekommande fråga kan vi även informera om att vi kommer ha ett matstopp på hemvägen för samtliga bussar, där vi kommer att dela upp oss på olika snabbmatsställen i Kristianstad, Karlshamn och Ronneby.

Till sist så fortsätter vi tjatet – se till att köpa matchbiljett om du inte redan gjort det – vår sektion kan mycket väl bli utsåld. Biljett köper du här.

ALLA TILL MALMÖ!