HEMMAPREMIÄR: KALMAR FF – IFK GÖTEBORG 9/4 KL 17.30

I lördags avgick en karavan med fem bussar från Kalmar. FF-supportrar från rikets alla hörn, även med exotiska inslag från bland annat Oslo och Essen, strålade samman på Lilla Torg i Malmö. Pubsamlingen får beskrivas som väldigt lyckad och följet med närmare 1000 FF-supportrar på plats, kvalificerar sig högt upp på listan över våra största bortaföljen i modern tid.

Nu är det dags att visa att detta inte var en engångsföreteelse och att vi även kan liva upp vår älskade hemstad och hemmaborg GFA. Matchstart är satt till 17:30 men McCool´s slår upp portarna för förväntansfulla och törstiga FF-supportrar redan kl 12. Vi uppmanar alla FF-supportrar att komma förbi och bidra till en elektrisk stämning som vi sen tar med oss till Sydostkurvan och övriga sektioner på GFA.

Du har väl inte missat att du som medlem i KFFSU har fina priser på mat och dryck hos Mc´Cools, som du hittar i Cardskipper-appen eller på vår hemsida kffsu.se

I skrivande stund är det ett 30-tal biljetter kvar på Sydostkurvan som med all sannolikhet blir slutsåld. Har du mot förmodan ännu inte ordnat biljett till hemmapremiären > Gå in på https://kalmarff.ebiljett.nu/

Du har väl heller inte missat att FF till den här matchen kör halsdukstema? Ta med din rödvita halsduk och ohämmade passion. Ge din villkorslösa kärlek till Sveriges finaste förening, så bär vi fram våra hjältar i 90 minuter på ett kokande GFA!

Vi ses på Mc´Cools, Sydostkurvan och GFA!