Inför BK Häcken 14/5

Vi får väll ärligt erkänna att vår prestation på läktaren inte riktigt levt upp till de förväntningar som vi hade inför flytten till Guldfågeln Arena. Att leva upp till förväntningar är alltid svårt och att överträffa dessa är ännu svårare! Därför tänkte vi försöka göra just detta under matchen mot BK Häcken, kanske inte Sveriges sexigaste lag men kanske just därför bör vi nu visa vad vi går för!

Lördagen den 14:e maj skall vi visa alla som tvivlat!

För att skapa ett bra underlag så startar vi med en liten ”fest” 200 meter söder om vårt insläpp där alla KFFSU´s medlemmar kommer bjudas på dricka och burgare. Ett ypperligt tillfälle att ladda upp tillsammans med likasinnade för att sedan gemensamt gå in på arenan lagom till lagen uppvärmning och föra ett jäkla liv, precis som kapten Rydström önskar!

Vi uppmanar alla våra medlemmar att ansluta sig till ”festplatsen” redan vid 13:00 tiden där vi planerar att hålla igång fram till 15:00 då vi går in.

För att skapa en härlig visuell upplevelse uppmanar vi även folk att ta med sig halsdukar, flaggor, banderoller odyl.

Vidare önskar vi att folk som stått i klacken och såna som annars brukar sitta på sittplats ska stå i klacken och sjunga med om så bara för denna match! Alla ska vara på topp!  

Kom igen nu för fan nu visar vi varför vi vill stå upp och sjunga för vårt lag! Nu jävlar visar vi vad vi går för!

SLUT UPP!!!

VI ÄR KALMAR!