Resa till Norrköping, 150 kr!!!

Den allsvenska tabellen är kanske ingen rolig läsning för inbitna kalmariter i dagsläget… något som däremot är rolig läsning är priset på vår nästa resa… 150kr!!! tur och retur till Norrköping är helt jävla outstanding! Måndagen den 27 i 6:e bör ni sluta jobbet/skolan lite tidigare för att följa med oss till Östergötland och se våra röda bröder krossa peking! För att så många KFFSU medlemmar som möjligt skall ha råd att följa med så tok sänker vi priset på resan till otroliga 150kr! Inte nog med det vi ger er även två olika resealternativ, dels försöker vi skicka iväg en ”direktbuss” som avgår 14:30 från Kalmar och som går direkt till Nya parken och dels en ”pubbuss” som avgår 12:30 och som går direkt till en pub (ej klart vilken).

Avresa ”pubbussen” 12:30 från Fredrikskans entré (fylls inte båda bussarna så kommer vi gemensamt åka i ”direktbussen” som avgår 14:30)

Avresa ”direktbussen” 14:30 från Fredrikskans entré

Först till kvarn är det som gäller på dessa bussar, dvs fylls inte båda  (iaf nästan fulla) så skickar vi endast ”direktbussen” och då är det de första 50 (eller full buss) som får åka med.

Priset 150kr gäller för medlemmar i KFFSU, är du inte medlem så går det bra att lösa medlemsskap på bussarna.

Kom igen nu missa inte det här!

KROSSA PEKING!