SOMMARRESA Nr. 1: MFF Away

KFFMFF

Det eländiga EM-slutspelet är snart över och det börjar äntligen bli dags att åter vända blickarna mot väsentligheterna här i livet, nämligen allsvenskan i fotboll.

Med en uppåtgående formkurva från vårsäsongen tror och hoppas vi givetvis att våra röda bröder har slipat formen ytterligare och att vi har en fin sommar och höst att se fram emot.

Om våren var lite halvknepig vad gäller bortaresandet, ser sommaren och hösten betydligt trevligare ut. Eller vad sägs om lördagsmatcher borta mot såväl Malmö, Helsingborg, Elfsborg och J-Södra? Vi ber er redan nu spana in spelschemat och boka in datumen i kalendern, här ska det nämligen ut och resas!

Först ut är Malmö FF, den 23/7 klockan 16.00. Mitt i högtrycket och sommarens bästa dagar är det dags att återerövra en bit av Danmark. Vi lämnar Fredriksskans klockan 9.30 och väl på plats i skåneland ser vi till att få något att äta och dricka innan vi ger järnet på Swedbank Stadion och medtager tre poäng hem till Sveriges sommarstad nummer ett.

Snabba fakta:
Datum: lördag 23 juli
Avresa: Fredriksskans 9.30
Matchstart: 16.00
Pris: 250:- för medlem, ej medlem 350:-. Matchbiljett ingår ej!

Anmälan görs som vanligt till Micke, 070-652 52 18, Jocke, 073-730 50 12, eller här. Självklart funkar det också att skriva till oss via Facebook och Twitter.

Tänk också på att din anmälan är bindande.

Det finns givetvis inget att tveka på, kära vänner! Samla ihop gänget, sprid ordet, så ser vi till att detta blir en av sommarens stora höjdpunkter.

VI ÄR KALMAR! KROSSA DANSKEN!