Nya tag på bortaplan

Semestertider står för dörren och några veckors ledighet väntar för de allra flesta. Under semestermånaden juli spelar också Kalmar FF två mycket viktiga allsvenska bortamatcher mot IFK Norrköping 8 juli och IF Elfsborg 22 juli. Med detta sagt vill vi i KFFSU göra dig uppmärksam på våra bussresor till dessa matcher – och inte minst att ni boka in er så fort som möjligt för att vi ska kunna sy ihop dessa matchresor på bästa sätt.

Först ut är alltså IFK Norrköping 8 juli på Nya Parken (avspark 18:30) och i skrivande stund är en halv buss bokad. Om vi alla ska vara lite självkritiska är det alldeles för dåligt med tanke på att matchen bara är drygt vecka bort. Vi är fullt medvetna om att många kommer att ta sig till Norrköping på egen hand vilket faktiskt är det viktigaste. Men med tanke på att vi till denna match sänkt priset för våra medlemmar till endast 100:- så är det högst beklämmande.

Resan till Norrköping kommer att bli av och bussen kommer att rulla oavsett. Men från resegruppens sida finns det en önskan och förhoppning att bussen ska vara helt uppbokad efter morgondagens hemmamatch mot Syrianska.

Därför uppmanar vi alla, medlemmar som icke medlemmar, gamla som unga, att göra sin anmälan omgående. Anmäler dig gör här eller ringer du till Micke på  telefon (070-3939619) eller via mejl resor@supporterunionen.se. Du kan även anmäla dig på morgondagens grillfest som startar klockan 13:00 på vår ”gräsplätt” söder om Guldfågeln Arena.

Söndagen den 22 juli väntar sedan resa till västerut och match mot IF Elfsborg när serien vänder. Match i Borås har de senaste säsongerna lockat stora skaror KFF-supportrar och årets match kommer inte bli något undantag. Även till denna match finns önskan om tidig anmälan för att kunna planera bussresan på bästa sätt. Här gäller samma princip som till Peking med ett undantag att medlemmar endast har den vanliga rabatten på 50 kronor. Du anmäler dig enligt ovan, dvs online, telefon, mejl eller på grillfesten mot Syrianska FC.

Vi är alla medvetna om vikten av ett bra stöd till laget på bortaplan. Din närvaro och ditt stöd är alltid betydelsefullt. Nu tar vi gemensamt nya tag och ser till att ge spelarna ett oförglömligt stöd på Nya Parken och Borås Arena.

Till sist: Det är på bortaplan som det avgörs. Det är där som hjältar föds och det är där du som KFF-supporter behövs som allra mest.