Inför: HIF – KFF

Sista rycket nu, det finns ca: 10 platser kvar på våra 4:a bussar! Så om du av någon anledning inte bestämt dig ännu så är det hög tid att göra så, vi kommer inte hyra in fler bussar utan vi känner oss nöjda med de 4 vi nu nästan fyllt. De sista platserna går bra att boka som vanligt men när det är fullt så är det fullt, boka nu.

Intresset för att se finalen på plats är förhållandevis stort. Det kommer att gå minst 8 storbussar från Kalmar och sedan skickar KFF08 ner två fulla minibussar från Stockholm. Lägg sedan till ett otaligt antal ”sne” resenärer som åker ner privat till Helsingborg.  Uppskattningar säger att det kommer vara mellan 700 – 900 kalmarfans på plats när finalen sparkar igång vid 15:30.

Eftersom vi tydligen har tillgång till hela norra kortsidan så uppmanar vi alla aktiva att hålla ihop och ställa sig tillsammans central på läktaren så att vi kan skapa en god stämning.

Tifogruppen uppmanar alla att ta med sig flaggor, tvåpinnare, halsdukar odyl. Så att vi även kan skapa ett bra visuellt stöd, man utlovar även en speciell hälsning till spelarna vid inmarschen.    

Nu fixar vi det här! Vi ska vinna cupen!