Kallelse till årsmöte

Kalmar FF Supporterunion kallar till årsmöte, måndagen den 21:a februari klockan 18.00. Med tanke på att det fortfarande råder en omfattande smittspridning kommer vi även i år att hålla vårt årsmöte digitalt via Zoom.

Upplägget kommer bli på sedvanligt sätt. Vi ser tillbaka på föregående verksamhetsår, går igenom våra ekonomiska förutsättningar, väljer styrelse för 2022 samt blickar givetvis framåt mot säsongen som kommer. 

Vi hoppas så många som möjligt har möjlighet att delta, och med tanke på det digitala upplägget hälsar vi inte minst alla våra supportrar i exil varmt välkomna. Årsmötet är just din möjlighet att bidra och hjälpa till att peka ut riktningen för hur supporterkulturen ska utvecklas runt Kalmar FF.

Via länken här anmäler du dig till årsmötet genom att fylla i dina uppgifter. Några dagar innan årsmötet mejlar vi ut länken för att ansluta till mötet via Zoom tillsammans med vidare instruktioner. Vi håller anmälan öppen för våra medlemmar så långt som möjligt, men är tacksamma för om du anmäler dig i god tid för att vi ska hinna skicka ut länken till mötet.

För att du ska få länken till mötet utskickad behöver du vara medlem i Supporterunionen. Har du ännu inte säkrat ditt medlemskap för säsongen 2022 gör du detta här.

Känner du dig manad att genom styrelsearbete eller andra sätt stötta vår verksamhet ska du givetvis höra av dig till oss inför årsmötet. Lättast är att mejla oss på kffsu1910@outlook.com eller kontakta oss via sociala medier. På samma sätt önskar vi att du kontaktar oss för frågor och motioner inför mötet.

Gamla och nya medlemmar hälsas varmt välkomna!

Rödvita hälsningar

Styrelsen, KFFSU