Kalmar FF – IF Elfsborg 20/4

Nu är det snart dags för hemmamatch nummer 2 på GFA, IF Elfsborg från Borås kommer på besök och tillsammans ska vi göra så att de inte känner sig allt för välkomna! Vissa personer på sittplats har klagat på klackens prestation i matchen mot Djurgården då de trodde att vi skulle sjunga ut stockholmarna… därför är det nu upp till bevis! Vi vet att vi kan och vi vet att viljan finns! Så nu jävlar sjunger vi så att gnällspikarna sätter kaffet i halsen! Det finns inga ursäkter att inte sjunga med om du står i sydostkurvan! Lyssna på klackledaren och följ hans direktiv! Våg ta i så skapar vi en mental atmosfär på onsdag!

Det är även upp till bevis för alla ni hängivna fans som sitter på sittplats, även ni måste sjunga med! Det blir så jävla mycket bättre då, våga ställa er upp och var inte rädda att ta med er stolskompisen! Vill vi skapa en bättre atmosfär på Guldfågeln så måste vi hjälpas åt, vi tillsammans är Kalmar!

En sista uppmaning är till ALLA! När ”Röda dagar” spelas så vill vi att alla håller upp sina halsdukar och sjunger med, det spelar ingen roll om du står i klacken, på VIP eller sitter i rullstol! ALLA ska sjunga med! Kan du inte texten så är KFF så snälla att de visar den på storbildsskärmarna!

Kom igen nu för fan! Nu kör vi!