Resa till Borås 10/8

3 nya poäng hämtades hem från Hisingen, hittills har hela 16 poäng samlats in på bortaplan i år, det gör oss till seriens starkaste bortalag!  Den 10/8 är det dags att hämta hem ytterligare 3 färska pinnar i Borås, Elfsborg – Kalmar är samtidigt en riktig toppmatch mellan två lag som för närvarande har spelat ihop lika många poäng.

Till matchen som spelas på en lördag kommer KFFSU anordna en bussresa, efter några inställda resor pga. av lågt intresse hoppas vi nu att folk tar sig i kragen och ställer upp för våra rödvita krigare! De förtjänar det och fotboll ska ses live, det vet ni!

Priset är satt till fantastiskt låga 200 kr för våra medlemmar, är du inte medlem så går det självklart också bra att åka med men då till det nästan lika fantastiska priset 250kr.

Bussen avgår 08:30 från Fredriksskans till Borås där det kommer anordnas en pubsamling på puben ”Brasseriet” innan matchen, mer info om puben kommer.

Nytt för den här resan är också att vi kommer ha en form av ”resegaranti”, dvs om intresset inte är tillräckligt stort för att det ekonomiskt ska vara hållbart att köra en storbuss så kommer vi boka upp minibussar och köra iväg de som faktiskt har bokat upp sig ändå. Priset kommer vara oförändrat, kan du tänka dig att vara chaufför (åker gratis i minibussen) i en EVENTUELL minibuss så får du gärna meddela oss det i din bokning.

Boka din plats på bussen via mejl, resor@supporterunionen eller via bokningsformuläret direkt här på hemsidan. Uppge namn och telefonnummer i din bokning.

Så kom igen nu! Nu fyller vi bussen och visar vilka som är Smålands stolthet!

VI ÄR KALMAR!