Februarikampanj

Under 2013 vill Kalmar FF Supporterunion växa och bli större, både till antalet medlemmar och på Hemmastå på Guldfågeln Arena.

Därför lanserar vi nu vår stora februarikampanj, där vi hoppas att så många aktiva KFF-supportrar som möjligt visar sitt stöd och engagemang genom att lösa medlemskap i KFFSU och teckna sig för ett säsongskort på Hemmastå.

Med 48 dagar kvar till den allsvenska seriestarten mot Syrianska FC på Södertälje Fotbollsarena växlar vi nu upp, så läs det här noga!

Alla som väljer att teckna sig för ett medlemskap i Kalmar FF Supporterunion, samt tecknar sig för ett säsongskort på Hemmastå under februari månad är med och tävlar om vårt exklusiva ”bortaresekort” som berättigar en lycklig vinnare till att åka gratis på samliga bortaresor som vi arrangerar under säsongen 2013.

Medlemskap i Kalmar FF Supporterunion kostar 200:- för vuxen och 100:- för ungdomar upp till 18 år. Medlemskapet kan lösas på Tobaksboden (Trådgårdsgatan16) eller genom att betala in medlemsavgiften + 20:- serviceeavgift till bangiro: 683-6258. Ange namn, adress, telenummer samt personnummer.

Ett säsongskort på Hemmastå på Guldfågeln Arena tecknar du lättast genom www.kalmarff.se eller att besöka Kalmar FF:s kansli (öppet vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00). På kansliet kan du få personlig hjälp av personalen att ordna ditt bästa säsongskort du någonsin inhandlat. Priset för ett säsongskort på Hemmastå är 1545:- för medlemmar i Kalmar FF, eller 1645:- för icke medlemmar. Vill du kan betalningen delas upp på 3, 6, eller 12 månader. Detta gör du lättast via Kalmar FF.s hemsida.

Har du redan inhandlat ett säsongskort för 2013, men inte blivit medlem så måste du bli det för att vara med i tävlingen. Detsamma gäller omvänd ordning.

Måndagen den 25 februari är sista dagen för att tecka sig för ett säsongskort för att ditt kort ska komma med i det centrala utskicket från Kalmar FF. Gör du det efter detta datum så kommer säsongskortet hemskickat dagarna före hemmapremiären.

Tänk också på att försäljningen av säsongskort till Hemmastå kan upphöra i månadsskiftet Februari/Mars då lösbiljetterna till de sju första allsvenska hemmamatcherna börjar säljas. Om alla platser (376 st) på Hemmastå till en enskild match säljs slut (mycket troligt att biljetterna till hemmamatchen mot Östers IF 23 maj försvinner omgående) så försvinner också chansen att införskaffa det här mycket otroligt förmånliga säsongserbjudande.

Vinnare av ”bortaresekortet” kommer att presenteras torsdagen den 7 mars här på hemsidan.

Det bästa alla supportrar kan göra just nu för att stödja Kalmar FF och Kalmar FF Supporterunion, så lös ditt medlemskap och säsongskort redan idag!