Dubbla matcher nästa vecka

Under nästa vecka är det äntligen dags för Kalmar FF att starta igång försäsongen på allvar. Man gör det med två träningsmatcher mot allsvenskt motstånd, båda på hemmaplan. På tisdag (29/1) väntar Mjällby AIF och på lördag (2/2) kommer Halmstads BK på besök.

Tisdagen träningsmatch mot Mjällby AIF har avspark klockan 14:00 på Gastens konstgräsplan. Det har varit starka reaktioner på den tidiga avsparkstiden med tanke på att det är en veckomatch, men förklaringen är den att båda lagen vill spela i dagsljus. Medlemmar, säsongskortsinnehavare  för 2013 och ungdomar under 18 år har fri entré, övriga betalar 50-lappen.

Matchen mot Halmstad på lördag har avspark klockan 14:00 och kommer att locka betydligt mer publik och i samband med den matchen kommer KFFSU att anordna en pubträff.

Från klockan 11:00 öppnar O´Reileys (Larmgatan 6) upp dörrarna för alla ni som vill ladda upp inför matchen. För att göra det enklare att ta sig ut till Gasten erbjuder vi buss med sammanlagt 100 platser. Bussen avgår från O´Reileys ungefär 30 minuter innan matchstart, dvs 13:30. Så passa nu på att träffa dina KFF-vänner under några timmar och skapa den perfekta känslan innan matchen. Medlemmar, säsongskortsinnehavare  för 2013 och ungdomar under 18 år har fri entré, övriga betalar 50-lappen.

Har du inte möjlighet att besöka någon matcherna nästa vecka så kommer att Kalmar FF att sända dessa över nätet. Mer information om detta kommer upp på officiella hemsidan inom kort.

På med halsduken och väl mött på Gasten och på O´Reileys!