Gällande säsongskort 2013

Som vi tidigare har rapporterat om så har Kalmar FF beslutat att sänka priset på säsongskort till Hemmastå under säsongen 2013. Ett beslut som givetvis glädjer oss samtidigt som vi se det som nödvändigt för att utveckla supporterkulturen ytterligare kring föreningen och inte minst för att få ordentligt fart på klacken.

Det nya priset för ett säsongskort på Hemmastå är 1500:- för medlemmar i KFF och 1600:- för icke medlemmar. Slår du ut detta på en hel fotbollssäsong blir det 100:- per hemmamatch och oss veterligen har föreningen aldrig haft så billiga priser för ett säsongsabonnemang sedan återkomsten till Allsvenskan 1999.

Frågorna har varit många gällande säsongskortet till Hemmastå och i samband med pubkvällen 18 januari på O´Reillys i Kalmar (Larmgatan 6) kommer föreningens nya SLO, Johan Akinder, att vara på plats för att informera och svara på frågor just kring säsongskortet.

Vi ser därför att det är viktigt att så många som möjligt tar sig tid att komma till pubkvällen för att ta del av denna information. Vi har satt upp en målsättning på minst 100 sålda säsongskort innan säsongsstarten och detta ska inte vara någon omöjlighet med tanke på att vi står inför en intressant och spännande fotbollssäsong på Guldfågeln Arena.

Väl mött för en trevlig kväll 18 januari och vi drar vi igång klockan 18:00.