Bli medlem i Supporterunionen 2022!

Vilket fotbollsår vi fick 2021! Efter två ångestfyllda lindansar-år som räddats via kval blev årets säsong något helt annorlunda. Rydströms Revolution kastade omkull allt och vi fick se en fantastisk fotboll som knappast någon kunde föreställa sig skulle vara på plats, på så pass kort tid.

Tabellpositionen blev till slut 6:a, men med rejäl mersmak, och vi kan knappt bärga oss till den 6:e januari när första träningen drar igång ute på Gasten.

Supportermässigt blev året 2021 året då vi äntligen fick återvända till våra arenor efter en och en halv säsongs frånvaro under pandemin. Vi hade fortsatt bra uppslutning på Sydostkurvan och samlade under resan till Mjällby ihop vårt största bortafölje på 8 år.

KFFSU vill passa på att tacka er alla för ert fantastiska stöd till Kalmar FF under året som gått! Vi hoppas naturligtvis att ni vill bli medlemmar i Supporterunionen under 2022, i så fall är det bara några knapptryck bort via följande länk:

https://apply.cardskipper.se/jsk

Mot ett strålande rödvitt 2022! Vi ses på läktarna!
Gott slut och gott nytt år!

Styrelsen
Supporterunionen

Comments are closed.