Bernbussen 2012

Torsdag 9/8 spelar Kalmar FF sin andra match i Europa Leagues tredje omgång, som ni alla vet spelas matchen i Bern och Young Boys står för motståndet. Ni som har twitter har kunnat följa diskussionerna där om att KFFSU ska arrangera en bussresa ner till Schweiz. I detta nu så går vi ut med det officiellt. Vi kommer att göra allt i vår makt för att en buss skall rulla ifrån Kalmar ner till Schweiz. Så vill ni följa med KFFSU på en historisk resa så skall ni anmäla er till denna.

Bussen kommer att rulla ifrån Fredriksskans, någon gång på kvällen under onsdagen 8/8. Mer exakt tid återkommer vi med under dagen. Bussen kommer att köra raka vägen ner till Bern och vi beräknas vara där några timmar innan avspark, som är förlagd till klockan 19:30. Direkt efter matchen rullar bussen hem mot Kalmar igen. Då det är en väldigt lång resa med många timmars körning kommer vi att ha en övernattning i Tyskland natten mellan fredag och lördag. Hemkomsten är beräknad till någon gång under lördagen, vi återkommer så snart vi bara kan med mer exakta tider.

För att bussen skall rulla krävs det att minst 35 personer anmäler sig. Då kommer resan att kosta 1550:-/person. Om 40 personer anmäler sig till resan så kommer det att kosta 1350:-/person. Taket för resan är max 45 personer, detta för att vi inte skall behöva sitta på varandra och att möjligheterna för att sträcka ut sig lite grand skall finnas. Vid 45 anmälda personer kostar resan 1200:-/person. I de här priserna ingår ingenting förutom resan. Alltså, pris för boende, matchbiljett, mat och andra utgifter tillkommer.

Anmälan görs enklast via mejl till resor@supporterunionen.se eller via telefon till Micke Johansson (076-6279276). Givetvis går det att anmäla sig på andra sätt som t.ex. twitter, facebook (meddelanden) och personligen till någon av oss. Vi gjorde för en dryg vecka sedan en intresseanmälan, skrev ni upp er då är ni inte inbokade. Ni måste anmäla er på nytt, den här gången är det på riktigt. Kom igen nu allesammans, anmäl er till Bernbussen 2012 och var med på den roligaste resan i år. Ni kommer inte att ångra er, vi lovar!