Tifogruppen behöver din hjälp

Nu på söndag, 15 juli, är det dags för ny hemmamatch i Allsvenskan och möte med IF Elfsborg klockan 18:30 på Guldfågeln Arena. Till matchen kommer det att sättas upp ett större mosaiktifo på den Östra läktaren.

För att lyckas prestera vad vi i tifogruppen vill är behovet av hjälp även otroligt stort. Det enklaste sättet att hjälpa oss, förutom att bidra ekonomiskt, är att dyka upp på våra tifofix som till matchen mot IF Elfsborg kommer att ske dagen innan match.

Alla ni som vill hjälpa till är hjärtligt välkomna till Guldfågeln Arena nu på lördag 14 juli. Vi samlas utanför Östra läktaren (evententrén) klockan 12:00 för utlägg av pappersark, uppsättning av flaggor, med mera.

Vi uppmanar även till biljettköp så fort som möjligt då intresset för matchen är stort. Köp din biljett till hemmastå online via www.kalmarff.se, eller på KFF:s kansli vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00. Biljettluckorna på matchdagen öppnar klockan 10:00.

Tack på förhand!

/Tifogruppen