Inför matchen mot Ellos 15/7

Söndag 15/7 är det dags för nästa hemmamatch i Allsvenskan. IF Elfsborg står för motståndet och matchen börjar klockan18:30. Inför matchen kommer vi att köra en pubsamling.

Vi har abonnerat O’Learys och vår målsättning är att ta över Larmtorget. Det här kommer att bli den största pubsamlingen som vi har arrangerat på hemmaplan.

För en gångs skull är det vi som har Larmtorget, låt oss göra detta till en dag att minnas. Öl/Cider och mat kommer att finnas till mycket förmånliga priser. O’Learys kommer att hålla öppet för oss från klockan 13:00 och vi åker ut till GFA vid klockan 17:00. Det kommer även att arrangeras ett FF-quiz med fina priser! Som om inte detta vore nog, efter matchen kommer det att finnas en buss till vårt förfogande.

Denna buss kommer att ta oss upp till Strand Hotell där vi firar vinsten. Priset för detta är i dagsläget inte klart. Men ni kommer att få betala en liten summa för bussen samt en summa för inträdet på Strand. Vi har ordnat med Strand så att vi slipper stå i kö, men de behöver veta hur många vi blir några dagar i förväg.

Anmäler er gör ni på resor@supporterunionen.se eller via diverse sociala medier, telefon etc. Eftersom att Strand har 20 år som åldersgräns så bemödar sig inte folk födda senare än 1992 att anmäla sig, ni kommer dessvärre inte att komma in. Observera att vi har ett maxtak på 50 personer. Fler kan vi inte bli! När Strand har stängt så får man ta sig hem på eget bevåg. Vi ser till att ni kommer dit, därefter upphör vårt ansvar.