Åk med KFFSU till Stockholm!

Matcherna i Allsvenskan haglar tätt för tillfället. Efter ett välbehövligt ”uppehåll” efter vinsten mot Häcken väntar du två oerhört viktiga matcher. På lördag 21/4 tar vi emot Gefle hemma på GFA. Ni har väl inte missat den gemensamma pubsamlingen på Bistrobar tillsammans med 101? Samling från klockan 12:00 och framåt!

Till skillnad från laget så tar vi inte en match i taget, vi måste hela tiden blicka framåt. Söndagen 29/4 är det dags för bortamatch, den här gången är det Djurgården som står på schemat. Bussen kommer rulla från Fredriksskans huvudentré klockan 09:00 och är en direktbuss. Det innebär att det inte kommer att bli något pubstopp i Stockholm. Resan kommer att kosta 300:- för medlemmar och 350:- för icke medlemmar, anmälan är bindande och biljett ingår inte i priset. För att bussen skall rulla krävs det att vi är minst 35 personer anmälda. Matchen är slut omkring klockan 17:00 och då rullar bussen hem till Kalmar igen. Beräknad hemkomst är 23:00.

Anmäler dig gör här eller ringer du till Micke via telefon (070-3939619) eller via mail resor@supporterunionen.se

Tillsammans skall vi göra den här resan till en upplevelse både för oss som befinner oss på plats och för laget som spelar. Den tidiga matchstarten och lönehelg gör att det inte finns någon anledning till att inte följa med.

Avgång: Söndag 29/4 klockan 09:00

Hemkomst: Cirka 23:00

Var: Fredriksskans huvudentré

Kostnad: 300:- för medlemmar och 350:- för icke medlemmar