Grillning utanför GFA 9/4 klockan 14:00!

Årets allsvenska premiär är avklarad och tre poäng bärjades på Sundsvalls konstgräs. Matchen mot AIK kommer att innebära helt andra förutsättningar för laget. Ett fullsatt GFA som förhoppningsvis kommer att koka och bära fram laget till ytterligare en seger. Vi kommer att fortsätta på förra säsongens tema med grillfest utanför arenan.

Vi kör igång vid klockan 14:00 och kommer att bjuda våra medlemmar på mat och dryck. Har ni inte löst medlemskap till KFFSU kommer det givetvis gå bra att göra det på plats innan matchen. Det är jätteroligt att se att många av förra årets medlemmar väljer att fortsätta stödja oss trots att kravet på medlemskap i KFFSU för biljettköp i klacken har hävts! Vi kör på utanför arenan till omkring 16:30 då vi gemensamt går in på arenan och bygger upp en härlig stämning och stöttar laget.

Vi kommer även att ta upp anmälningar till bortaresan mot Malmö, det är stort intresse för att följa med och stötta laget på plats. Först till kvarn gäller. Priset är 250:– för medlemmar och 350:- för icke medlemmar. Du blir automatiskt medlem genom att följa med på resan.

Till sist hoppas vi att alla gräver ner stridsyxan mellan KFFSU och 101, nu är säsongen igång och då är det enda som gäller något att stötta laget. Allt internt groll måste upphöra och glömmas bort.

Väl mött 9/4 klockan 14:00.