Samling innan Norrköpingsmatchen 19/8 kl. 16:00

Fredag 19/8 är det dags för ny hemmamatch på GFA. Den här gången är det IFK Norrköping som står för motståndet. Vi kommer då att arrangera en samling på ”vår” vanliga gräsplätt 200 meter från vårat insläpp. Vi kommer att bjuda på mat och dryck, precis som vanligt. Guldfågeln har varit vänliga nog att sponsra oss med ett antal kilo kyckling som kommer att räcka till alla som vill ha. Vi kommer att finnas på plats utanför från och med klockan 16:00.

Den negativa förlusttrenden vände vi i Borås förra söndagen, på fredag är det dags att börja vinna på hemmaplan igen. Vi önskar därför att så många som möjligt väljer att stå då, för att kunna komma tillbaka till den elektriska stämningen som fanns över hela GFA fram tills dom senaste matcherna.

Väl mött på fredag!