Resan till Borås är inställd, inga fler resor arrangeras

Vi har haft det på känn ett tag, men först nu fått det bekräftat. Intresset för att åka med våra arrangerade bussresor till bortamatcher är lika med noll. Till matchen mot AIK var det knappt tjjugo som anmälde sig och till matchen mot Elfsborg är det enbart en(!) som var valt att anmäla sig. Tror folk att vi tycker det är skitroligt att boka en buss för att sedan bara boka av den? Det ser inte bra ut för oss, och det är definitivt ingenting som är positivt när vi förhandlar med bussbolag om priser och liknande.  Vad är det egentligen som är felet? Är intresset för att följa KFF på bortaplan obefintligt? Anser ni er vara för fina för att åka med bussen? Nåt fel är det ju uppenbarligen.

Vi meddelar här och nu att reseverksamheten är nedlagd på obestämd framtid. Vi kommer inte att arrangera fler resor den här säsongen, nu får var och en ta sig till matcherna bäst fan ni vill.