NÄSTA RESA: AIK BORTA 7/7 (SYSTEM RESET)

Den 7/7 återstartar Allsvenskan och Kalmar FF möter AIK Solna på Strawberry Arena. Många är det som precis startat sin semester och vad passar då bättre än att åka på en sällskapsresa till Stockholm med ett gäng likasinnade? Vi utlovar god stämning, skön musik och underbart tugg tillsammans med alla sköna karaktärer.

Att det råder turbulens inom vår älskade förening är ingen överdrift. Nedflyttningsplats, skadedrabbad trupp, Paradise Hotel-fasoner och vår huvudtränare som sägs vara på väg till de brittiska öarna. Men är det någon resa ni ska boka in er på är det den här! Den nye Chefstränaren Stefan Larsson och hans manskap behöver känna fullt stöd inför återstarten och att se en välfylld bortasektion på nationalarenan. Så inget att tveka på – berätta om de nya semesterplanerna och boka in er på resan!

Avresa är satt till 06.00 för att hinna upp till vårt stammishak Copperfields på S:t Eriksgatan och möta upp KFF Sthlm för att snacka upp matchen.

Detta gäller för resan:

Färdmedel: Buss

Avresa: Söndagen den 7/7 klockan kl. 06.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Stockholm ca 11.00 för pubsamling på Copperfields, Sankt Eriksgatan 36. Avresetid och plats från puben meddelas ombord.

Matchstart: Kl. 14.00

Beräknad hemkomst: Ca kl. 21.30. Matstopp på hemväg.

Pris: 400:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu ej blivit medlem betalar 500:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

System Factory Reset – Nu startar vi om säsongen och ger grabbarna ett sjuhelsikes stöd!

Mot Stockholm!