RESEUPPDATERING MALMÖ 24/5

Vi kan meddela att vi gjort klart med Pub i Malmö. Alla FF-supportrar hälsas välkomna till ”Victors” som är beläget på Lilla Torg, ett stenkast från Malmö Centralstation. Alltså samma ställe som senast vi var i Malmö på premiären 2023.

Bussen från Kalmar beräknas anlända omkring klockan 16. I skrivande stund är bussen halvfull men vi hoppas såklart att det börjar trilla in fler bokningar snart. All info och hur du bokar dig till resan finns här på hemsidan

Bor du längs med E22 går det fint att hoppa på längs vägen.

Skulle du redan befinna dig i Malmö eller vara på plats tidigt på Söndag startar Kalmar FF Fans Skåne sin uppladdning kl. 13 med lunch i Saluhallen följt av lite härligt häng i Kungsparken innan vi sammanstrålar på Victors.

Formkurvan pekar uppåt och livet leker.
Vi ses i Malmö!